eur:
389.63
usd:
363.67
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Külsérelmi nyomokat találtak a Szombathelyen meghalt gyermek testén

Egyéves kisfiú holttestére találtak a rendőrök egy szombathelyi lakótelepi lakásban, a gyermek apját életveszélyes, anyját súlyos állapotban szállították a mentők kórházba kedden este. A rendőrség közlése szerint a helyszíni szemle során idegenkezűségre utaló külsérelmi nyomokat találtak a gyermek testén.

Szalai Ferenc alezredes, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy az anyán is voltak látható sérülések, de állapota nem életveszélyes, ám továbbra sincs kihallgatható állapotban. A második emeleti lakásból kiugrott apa sérülései viszont életveszélyesek - tette hozzá.

A mentőket egy szemtanú értesítette arról, hogy egy férfi kiugrott a második emeleti lakás erkélyéről, a kiérkező mentők azonnal hozzáláttak a sérült ellátásához. A kisfiú holttestére a rendőrök találtak rá a lakásban - közölte.

A sajtóreferens elmondta, hogy 31 éves férfit és a 27 éves nőt a mentők kórházba szállították, a bűnügyi helyszínelés jelenleg is tart, a részletekről valószínűleg szerda délelőtt adnak bővebb tájékoztatást.

Az MTI tudósítójának a házban lakók azt mondák, a család átlagos életmódot folytatott, nem tudnak hangos veszekedésekről.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×