eur:
389.81
usd:
363.77
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ma délután búcsúztatják Kolonics Györgyöt

Ma 14 óra 30 perckor lesz a Farkasréti temetőben Kolonics György temetése. Megemlékezik a kétszeres olimpiai bajnok kenusról Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Gyenesei István önkormányzati miniszter, valamint Tóth Mihály, Csepel és Szabolcs Attila, Budafok polgármestere. A versenyzőtársak nevében Kiss György búcsúzik majd Kolonics Györgytől.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is részt vesz Kolonics György temetésén, amelyre ma 14:30 órakor kerül sor a Farkasréti temetőben.

A szertartáson az egyházi búcsúztatás mellett megemlékezik a kétszeres olimpiai bajnok kenusról Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, Gyenesei István önkormányzati miniszter, valamint Tóth Mihály, Csepel és Szabolcs Attila, Budafok polgármestere. A versenyzőtársak nevében Kiss György búcsúzik majd "Kolótól".

A temetésen jelen lesznek a pekingi játékokra készülő kajak-kenu válogatott tagjai és Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is.

Kolonics György koporsója mellett Wichmann Tamás és Reményi Péter helyezi el a bajnok kenulapátját, a sírhoz pedig mindkét oldalon hét-hét kenus kíséri a koporsót - köztük korábbi páros társai, Kozmann György, Horváth Csaba és edzője, Ludasi Róbert.

A Csepel 15-szörös világbajnok sportolója múlt kedden, edzés közben lett rosszul, megállt a szíve és az életét már nem sikerült megmenteni. Harminchat éves volt.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×