eur:
393.17
usd:
352.2
bux:
73119.59
2024. szeptember 21. szombat Máté, Mirella

Ötven defibrillátort kapnak a sportszövetségek

Ötven életmentő készüléket, defibrillátort biztosít a sportszövetségek számára a kabinet - jelentette be a kormányszóvivő.

Daróczi Dávid közölte: erről Tatán, a pekingi olimpiára utazó magyar csapat ünnepélyes búcsúztatója előtt egyeztetett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Gyenesei István önkormányzati miniszterrel és a Magyar Olimpiai Bizottság vezetőivel.

A szóvivő elmondta: a sportszövetségek vállalják, hogy megtanítják a sportolókat az életmentő készülékek használatára. Hozzátette: az intézkedés célja, hogy a kiemelt fizikai terhelés alatt álló sportolók felkészülésénél mindig legyen olyan ember, aki tudja kezelni a készülékeket.

A pekingi olimpiára készülő Kolonics György, kétszeres olimpiai bajnok kenus kedden edzés közben rosszul lett, leállt a szíve és már nem tudták újraéleszteni. A mentők mintegy 20 perc alatt értek a csepeli telepre, ahol nem volt defibrillátor.

Címlapról ajánljuk

Gigantikus buzgár Békásmegyeren - figyelmeztet az FCSM

Nem szabad elvinni a homokzsákokat az ideiglenes gátakról, még akkor sem, ha már elvonult az ár - figyelmeztet a Fővárosi Csatornázási Művek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.23. hétfő, 18:00
Hankó Balázs
kultúráért és innovációért felelős miniszter
Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Lefordultak az európai tőzsdék, a magyar piac erős volt pénteken

Csütörtökön még nagyot emelkedtek az európai részvénypiacok, történelmi csúcsra emelkedett a német tőzsde, pénteken viszont lefordulás jött, főként az autóipari részvények árfolyama esett nagyot, miután profitfigyelmeztetést adott ki a Mercedes-Benz. Az európai hangulatromlást az amerikai tőzsdék is lekövették, mérsékelt eséssel indult a pénteki kereskedés, nap végére azonban a csütörtöki záróérték közelébe értek a vezető amerikai részvényindexek..

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 20. 21:41
×
×
×
×