eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Dugók várhatók az autópályákon

Nagyobb forgalomra kell számítani az autópályákon a hosszúhétvégén - mondta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. szóvivője. Winkler-Virág András hozzátette, érdemes az autópálya matricákat elővételben megváltani.

A hosszúhétvégéken az átlagosnál általában 30 százalékkal nagyobb a forgalom az autópályákon, ezért az autózóknak a szokásosnál lassabb haladásra kell számítaniuk.

Ilyenkor a dugók is gyakoribbak, hiszem már egyetlen autó meghibásodása is hatalmas torlódást okozhat.

A szokásosnál több járműre csütörtök délelőttől lehetszámítani elsősorban az M0-ás autóúton és a fővárosból kivezető autópályákon, a Budapestre vezető irányokban pedig vasárnap délután torlódhatnak fel a járművek.

Winkler-Virág András arra is figyelmeztetett, hogy a hosszúhétvégéken általában hosszú sorok kígyóznak az elektronikusmatrica-árusító helyeknél, elsősorban az autópályák közelében lévő benzinkutaknál. Az e-matricát érdemes elővételben megvenni.

Hanganyag: Litauszky Balázs

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"Borzasztó szerencséje volt" - beszélt a túlélőről a verőcei polgármester a hajótragédia után

Fejsérülést, kulcscsontsérülést, sebeket, zúzódásokat szenvedett az a férfi, akinek sikerült kiúsznia a szombat éjjeli verőcei hajókatasztrófa után. A polgármester szerint hatalmas szerencséje is volt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×