eur:
387.61
usd:
356.98
bux:
0
2024. május 17. péntek Paszkál

Lamperth: "Van az MSZP-ben éppen elég dolog"

Hat év után távozik a kormányból a szociális és munkaügyi miniszter. Lamperth Mónika az InfoRádiónak adott interjújában azt mondta: nincs benne tüske, bár meglepte a kormányfő döntése. A szocialista politikus nem érzi bukásnak, hogy a párt operatív vezetője lett, szerinte épp elég rossz a helyzet ahhoz, hogy mindenki megtegye, amit tud.

Szívesen csinálta azt, amit rá bíztak és eredményesnek tartja az elmúlt hat évben elvégzett munkát - mondta az InfoRádiónak a leköszönő szociális és munkaügyi miniszter.

Lamperth Mónika a továbbiakban a Magyar Szocialista Párt operatív vezetője lesz, arról azonban, hogy milyen feladatok állnak előtte, egyelőre nem akart beszélni, előbb az elnökhelyettesekkel és alelnökökkel egyeztet.

A leköszönő tárcavezető nem érzi bukásnak, hogy új pozíciót kap. Mint megjegyezte, van az MSZP-ben éppen elég dolog.

Alapító tagja vagyok ennek a pártnak, amely számomra nemcsak munkahely: erős érzelmek kötnek hozzá. Szeretnék segíteni, és remélem, tudok majd - mondta Lamperth Mónika.

A politikus hozzáfűzte: nincs benne tüske, bár meglepte a miniszterelnök döntése.

Hanganyag: Nagy Tamás

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×