eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

"Olyan nagy fennakadást a hó egyelőre nem jelentett"

Sem a vasúton, sem a helyközi buszközlekedésben nem okozott komolyabb fennakadást a havazás. A MÁV sajtófőnöke szerint kedd délutánra a reggeli késéseket is behozták, míg a Volán fődiszpécsere szerint az ünnepek miatt kicsi a forgalom, ezért nincsenek jelentős késések.

Normalizálódott a vasúti közlekedés, sokkal kevesebb helyen késnek a személyszállító vonatok, mint újév reggelén - mondta el az InfoRádióban a MÁV sajtófőnöke.

Kavalecz Imre emlékeztetett arra, hogy kedd délelőtt elsősorban a Budapest - Szeged, és a Budapest - Békéscsaba vonalon voltak nagyobb, 20-30 perces késések.

A szegedi vonalon ugyan 10-15 percet még késhetnek a vonatok, ám ennél nagyobb csúszás nincsen.

A MÁV sajtófőnöke szerint a havazás intenzitásától is függ, hogy mi lesz szerda reggel, de felkészültek arra, hogy akár éjszaka is tisztítsák a váltókat. Kavalecz Imre hangsúlyozta: gondot okozhat az is, ha az éjszakai fagy miatt jegesek lesznek a sínek.

A Volán buszjáratain az ünnepek miatt kicsi a forgalom, ezért nincsenek jelentős késések - mondta a társaság fődiszpécsere az InfoRádióban.

Bakos Pál szerint kedd délutánig összesen 11 járat késett, tehát "olyan nagy fennakadást a hó egyelőre nem jelentett".

A fődiszpécser szerint kedd este elsősorban a váci térségben és Gödöllő környékén lehet probléma.

Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

A lengyelek a németeket hergelik, Oroszország Ukrajna gázinfrastruktúráját támadja

Lengyelország azt reméli, hogy az elmúlt napokban bejelentett nyugati támogatások hatására Németország is jelentős katonai támogatást küld majd Ukrajnába. Eközben az ukrán kormány azt jelentette, hogy az oroszok által támadás érte a Nyugatot kiszolgáló gázinfrastruktúrát, az orosz jelentések szerint pedig négy ukrán frontszakaszon is sikerült áttörniük A legfrissebb vasárnapi orosz-ukrán háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×