eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

"Nem politikai tevékenysége miatt ölték meg a debreceni képviselőt"

Kizárható, hogy közéleti tevékenysége miatt ölték meg két hete Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt - mondta a Hajdú-Bihar megyei rendőrfőkapitány. Halmosi Zsolt egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel, amit a Fidesz debreceni önkormányzati frakciója további egymillió forinttal egészített ki.

Halmosi Zsolt elmondta, hogy az egyedül élő nő fia Budapestről a gyilkosság napján érkezett haza, de barátaival a kora esti óráktól igazolhatóan vidéken tartózkodott egy összejövetelen.

Hozzátette: a bűncselekményt április 7-én délután a képviselő fia fedezte fel és jelentette be.

A rendőrfőkapitány hangsúlyozta, hogy a helyszíni szemlén több olyan elváltozást, nyomot rögzítettek a technikusok, amelyeknek vizsgálata szakértők bevonásával jelenleg is folyik. A rendőrség folyamatosan ellenőrzi azokat az embereket, akik kapcsolatba hozhatók az áldozattal.

A főkapitány kiemelte: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján kizárható, hogy a képviselőnőt közéleti tevékenysége miatt ölték meg.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×