eur:
385.32
usd:
354.75
bux:
68126.41
2024. május 21. kedd Konstantin

A Fidesz szerint meg kell teremteni Magyarország versenyképességét

Magyarország versenyképességének megteremtését sürgeti a Fidesz. Varga Mihály alelnök hangsúlyozta: a magyar gazdaság még az unióhoz legutóbb csatlakozott államokhoz képest is lemaradt, ezért kell keresni a válaszokat az emberek életkörülményeinek javítására.

Navracsics Tibor, a párt országgyűlési frakciójának vezetője elmondta: a Fidesz szakértői a szakmai és civil szervezetekkel közösen a következő hetekben kezdik meg a versenyképesség témájának feldolgozását, a Jövőnk című vitasorozat keretében.

A frakcióvezető hozzátette: a tapasztalatokat a május 12-ei konferencián összegezik.

Navracsics Tibor a Fidesz novemberi kongresszusán javasolt vitát négy témában: eddig az igazságosság, az életminőség, és a közszolgáltatások kérdéséről egyeztettek.

A versenyképesség megteremtéséről szervezett konferencia után a tapasztalatatokat összegezve készítik el a párt vitairatát a május 19-20-ai kongresszusra, majd ez alapján megkezdődhet a párt programjának kidolgozása.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×