eur:
393.24
usd:
368.01
bux:
66117.73
2024. április 24. szerda György

Megszűnt a kényszerű diszkrimináció a Nemzeti Múzeumban

Csaknem másfél hónapon át a babakocsival és kerekesszékkel érkezők nem mehettek be a Magyar Nemzeti Múzeumba.

Az okokról az InfoRádió már korábban is érdeklődött az intézménynél, a válasz azonban mostanáig váratott magára.

A dolog pikantériája, hogy közben a múzeum köszöntötte az egyik kiállításának ötvenezredik látogatóját, aki éppen egy babakocsival érkező kismama volt.

A múzeum most ismét látogatható babakocsival és kerekesszékkel. Az InfoRádió, miután megkereste a minisztériumot, és többször próbálta felvenni a kapcsolatot a múzeum vezetésével, most elérte a főigazgató-helyettest, aki elmondta, hogy egy elromlott lift okozta a kényszerű diszkriminációt.

Szikossy Ferenc azt mondta: eddig is bejöhettek a babakocsikkal azok a szülők, akik vállalták, hogy a kocsikat és gyermeküket maguk cipelik fel a lépcsőn.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Kitart a kedvező hangulat, folytatódik a rali a tőzsdéken

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban telik a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 24. 14:11
×
×
×
×