eur:
394.09
usd:
364.16
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

"Bizonytalan ideig" nem lesz telefon több ezer előfizetőnél

Hétfőn egy szoftvercsere miatt a Magyar Telekom szerint "váratlan hiba lépett fel" az angyalföldi központban levő Hytas-menedzselő rendszerben. A szolgáltató közölte, hogy a hiba elhárítását azonnal megkezdték, de a helyreállítás "bizonytalan ideig eltarthat".

Budapest XIII. kerületében immár napok óta több ezer előfizető panaszkodik amiatt, hogy nem tudja használni vezetékes telefonját. A Magyar Telekom közleménye szerint a hibát egy hétfői szoftvercsere okozta.

"A szakemberek a hiba elhárítását azonnal megkezdték a gyártó bevonásával, a szolgáltatást azonban még mindig nem sikerült helyreállítani az ügyfelek egy részénél. A szolgáltatás helyreállítása bizonytalan ideig eltart" - áll a közleményben.

A Magyar Telekom "az ügyfelek kisegítése érdekében" díjmentes zöld számot hozott létre, amelyet "az érintett ügyfelek mostantól mind vezetékes (sic!), mind mobiltelefonról ingyenesen hívhatnak". A szám egyébként 06-80-200-198.

A Magyar Telekom munkatársai "minden lehetséges intézkedést megtesznek, hogy segítsék az ügyfelek szolgáltatásának ideiglenes pótlását" - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk

Milák Kristóf ezüstérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban

Ahogy Tokióban 3 évvel ezelőtt, Tárnok 24 esztendős büszkesége a 200 méteres férfi pillangóúszás olimpiai aranyérmének megszerzésére készült Párizsban is. 150 méterig minden rendben is volt, de a nagy rivális Léon Marchand ellenállhatatlan hajrát produkált.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×