eur:
395.33
usd:
365.24
bux:
0
2024. július 31. szerda Oszkár

Turi-Kovács: három pillér kell a polgári oldal sikeréhez

A Kisgazda Polgári Egyesület vezetője szerint a polgári oldal csak akkor lehet sikeres és egységes, ha legalább három oldala van. Erről Turi-Kovács Béla elnök azután beszélt az InfoRádióban, hogy Orbán Viktor bejelentette: újabb szövetséget kötne a kisgazdákkal, ha ismét elnökké választják a Fidesz tisztújító kongresszusán.

Az Orbán-kormány volt agrárminisztere rendkívül fontos a Fidesz, a KDNP és a kisgazdák együttműködése.

Turi-Kovács Béla szerint ugyanakkor a formai szövetségkötésnek a Fidesz tisztújítása után jön el az ideje. A döntés előtt kikérik a tagok véleményét.

A legnagyobb ellenzéki párt népszavazási kezdeményezéseiről Turi-Kovács Béla annyit mondott, hogy "teljes erővel szívügyünknek tartjuk".

Szólt arról is, hogy véget akarnak vetni a Független Kisgazdapárt agóniájának. Azt ajánlják a hosszú ideje pereskedő FKGP-nek, hogy az ő logójukkal, de a Kisgazda Polgári Egyesület alapjain próbáljanak meg egy szövetséget kialakítani a Fideszen belül.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban és érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb napja a tőzsdéken

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedésre van kilátás. Ma azonban nagyon fontos piacmozgató események lesznek, az eurózóna inflációja után érkezik az ADP munkaerőpiaci adata az USA-ból, emellett lakáspiaci adatok is jönnek. A nap (és a hét) fénypontja viszont a Fed esti kamatdöntése lesz, majd Jerome Powell ezt követő sajtótájékoztatója.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×