eur:
390.73
usd:
359.69
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Pokorni: az MTV-ostroma "nem jött be Gyurcsány Ferencnek"

Tudatos és fizetett kormányzati provokációnak minősítette a Magyar Televízió székháza elleni ostromot Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke a közszolgálati televízióban.

A műsorvezető megjegyzésére, miszerint lassan az MTV elleni egész támadás tudatos és fizetett provokációvá változik, a Fidesz alelnöke úgy reagált: "Pontosan. Így van".

Pokorni Zoltán kifejtette nyolc-tíz fizetett provokátor irányította a támadókat.

"A tévéfelvételen jól látszik, hogy 8-10 ember karmesterként irányít 100-150 bőrfejűt, és több tízezer ember meg döbbenten nézi" - mondta.

"Szerintem ez egy előre elkészített forgatókönyv volt, orosz rulett, ha úgy tetszik, őrült hazardírozás. Nem jött be Gyurcsány Ferencnek" - fogalmazott, majd hozzátette: nem hiszi, hogy ezt a miniszterelnök találta ki személyesen a tévészékház megtámadását.

Pokorni Zoltán azt gondolja, hogy az MSZP-frakció májusi balatonőszödi ülésén elmondott miniszterelnöki beszédet kormányoldalról szivárogtatták ki, mert "úgy gondolták, hogy ez nekik jó politikai értelemben, mert kisebb vereséget szenvednek október 1-jén, az önkormányzati választáson".

Címlapról ajánljuk
„Ez a kudarc segít, megpofozták magukat” – Szilágyi Áronék a csapatversenyre készülnek
Párizsból jelentjük

„Ez a kudarc segít, megpofozták magukat” – Szilágyi Áronék a csapatversenyre készülnek

A férfi kardozók egyéni versenyében megtapasztalt csalódások feltüzelhetik a magyarokat a szerdai csapatversenyre – mondta a csapat edzője, Navarrete József, aki elárulta, hogyan folytatódik a felkészülés, és mi lesz most a legfontosabb teendő szerdáig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×