eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A Kossuth tériek Orbánnal egyeztetnének

Levélben kezdeményeztek egyeztető tárgyalást Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével a Kossuth téri tüntetés szervezői - közölték a kezdeményezők.

"Meggyőződésünk, hogy a Kossuth téri erkölcsi forradalom, mint a magyar nép elemi erejű megmozdulása, jelentős mértékben hozzájárult a balliberális pártok katasztrofális vereségéhez az önkormányzati választásokon. Mindezek alapján a nemzeti egység mindenekfelett álló fenntartása érdekében ezennel egyeztető tárgyalást kezdeményezünk a 2006. október hó 6. napjára tervezett Kossuth téri nagygyűlésünkkel kapcsolatban" - olvasható levélben.

Molnár Tamás, a Magyar Nemzeti Bizottság 2006. ügyvivője úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor 72 órára szóló ultimátuma miatt "helyzet van a Kossuth téren".

Hozzátette: nagy örömmel fogadják a legnagyobb ellenzéki párt nagygyűlését, mivel nem akarják, hogy a tüntetés egy szűk szubkultúra tiltakozása legyen.

Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke a Duna Televízióban korábban közölte: elképzelhető az egyeztetés pártja péntekre tervezett rendezvényéről a tüntetőkkel.

"Minden nap van egyeztetés, hiszen minden nap ott vannak a Fidesz tagjai, képviselői közöttük, szolidaritásunkat kifejeztük, ilyen nagy tárgyalások nem folytak", de ha elérkezik az idő, elképzelhető az egyeztetés - mondta.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×