eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Tarlós: ha nyerünk, legyünk boldogok

A Fidesz és a KDNP által is támogatott független főpolgármester-jelölt szerint szakmai alapú városvezetésre, megvalósítható fejlesztésekre, együttműködésre, rendre és békére van szüksége Budapestnek, nem pedig politikai acsarkodásokra.

Tarlós István, aki egyben a III. kerület polgármestere, kampányzáró rendezvényén azt mondta: ha Óbudán az elmúlt 16 évben konszenzust lehetett teremteni, akkor ennek a fővárosban is mennie kell.

Programja közül a többi között kiemelte a közterületi rend megteremtését, a hajléktalanok szálláshoz és munkához juttatását, a metróépítés befejezését, a kötött pályás közlekedés fejlesztését, úgynevezett P+R parkolók, valamint a csepeli gerincút és az aquincumi híd megépítését.

Tarlós István tervei közül külön kiemelte a panelprogram elindítását, amelyhez állami forrásokat kíván szerezni, ezért egyeztetést tervez a kormánnyal. A főpolgármester-jelölt a gáztározók építésére szánt ezermilliárd forint egy részét inkább a panelépületek energiatakarékosságára fordítaná.

A választás esélyeiről szólva kijelentette: "ha nyerünk, legyünk boldogok, ha nem nyerünk, akkor nyújtsunk kezet, és mondjuk azt, hogy az élet megy tovább".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×