eur:
387.69
usd:
357.11
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Több mint 150-en sérültek meg éjszaka

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője több mint 150-re becsüli az éjszakai tüntetés sérültjeinek számát. Főleg zúzódást vagy vérző sebeket kellett ellátni a kórházakban.

A legtöbb sérült a rendőrök közül került ki. Egyikük súlyos fejsérülést szenvedett, állapota még mindig életveszélyes - mondta Győrfi Pál az InfoRádióban.

A katasztrófavédelem szóvivője azt mondta: a Magyar Televízió Szabadság téri székházához kétszer kellett kivonulniuk a tűzoltóknak az éjszaka folyamán.

Éjfél körül két járművet gyújtottak fel, hajnali 2-kor az épület több helyiségét és újabb autókat kellett eloltaniuk a tűzoltóknak - közölte Dobson Tibor.

Mint mondta, a sérültek szállításába a polgári védelem is bekapcsolódott, járműveiken csaknem 45 embert vittek kórházba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×