eur:
395.16
usd:
365.12
bux:
73475.88
2024. július 31. szerda Oszkár

Gusztos feljelentést tett az élő csirkék ledarálása miatt

Állatkínzás gyanúja miatt feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen Gusztos Péter, az SZDSZ országgyűlési képviselője, miután lapinformációk szerint élve darálták le a madárinfluenza miatt vágásra ítélt baromfik egy részét az egyik hódmezővásárhelyi feldolgozótelepen.

A kormánypárti politikus emlékeztetett arra: a Délmagyarország című napilap szemtanúkra hivatkozva számolt be az esetről.

A gyár igazgatója nem akarta kommentálni az újság információit.

A lapnak nyilatkozva Gráf József agrárminiszter azt mondta: nincs tudomása az esetről, de nem tartaná megengedhetőnek, hogy élő állatokat dolgozzanak föl.

Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a rendőrséghez az ügyben eddig nem érkezett feljelentés.

A múlt hónapban Bács-Kiskun megyében hatszázezer szárnyas elpusztítását rendelték el a madárinfluenza miatt.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba Milák Kristóf úszásáról: "Olyan ez az egész, mint a cirkuszban. Az ember látja, és nem akarja elhinni"

"Ahová Milák Kristóf odaáll, nyer" - foglalta össze röviden a nyilvánosság számára nehezen megfejthető rejtélyt Sós Csaba úszókapitány. Állítja, 60 éve van az úszósportban, de ilyet még nem látott, mint ami most történik, és amire szerda este fél 9 után sor került - a 200 m pillangó döntőjében. Németh Nándor esti döntőjéről is szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×