eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Báró Podmaniczky ásóval

Cilinderes útépítő munkás hirdeti a város különböző pontjain elhelyezett táblákon, hogy a helyszínen hamarosan megkezdődik az útfelújítás. A tájékoztató táblákat a Fővárosi Közterület-fenntartó Rt. rakatta ki kétmillió forintért. Gondolná, hogy a táblákon Báró Podmaniczky Frigyes ás?

Az idei útrekonstrukciós hullám első üteme szerdán kezdődik, de a főváros 110 pontján már kitették a táblákat, amelyek a felújításokra figyelmeztetnek.

Nyáry Krisztián, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója az InfoRádióban elmondta, hogy a sárga-fekete tájékoztató táblákon egy cilindert viselő útfelújító munkás piktogramja látható.

A piktogram báró Podmaniczky-t jelképezi, ugyanis az utak a Podmaniczky-program keretében újulnak meg - tette hozzá.

A várhatóan óriási közlekedési dugókat okozó, őszig tartó útfelújítási hullám első üteme szerdán kezdődik, ekkor bontják fel az első 34 utat a tervezett 172-ből.

A többi között a Pesti utat, a Baross utcát és a Pesti alsó rakpartot is magában foglaló első útfelújítási ütem májusban ér véget. Itt megnézheti, hol nem tud majd közlekedni!

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×