eur:
393.35
usd:
368.06
bux:
65963.59
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pexels.com

Példátlan dolgot produkáltak a mobilosok

Mind az Apple, mind a Google áruháza kimagasló időszakot zárt a második negyedévben.

A Sensor Tower új jelentése szerint 2020 második negyedévében az okostelefon-tulajdonosok közel 38 milliárd alkalommal töltöttek le alkalmazásokat. Ilyen magas számra korábban még sosem volt példa, gyakorlatilag rekordot döntött a negyedév – számolt be a 24.hu.

Mind az Apple, mind a Google áruháza kimagasló időszakot zárt: az App Store-ból letöltött 9,1 milliárd alkalmazás 22,6 százalékos növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest, míg a Play áruház esetében 34,9 százalékos ugrás a 28 milliárdos letöltött alkalmazás. Összesítve 31,7 százalékkal nőtt a letöltött appok száma 2019. második negyedéve óta.

Az App Store letöltési listájának első helyezettje a Zoom lett, hiszen a járvány alatt minden korábbinál több felhasználó szorult rá a videóhívások bonyolítására. Az appot közel 94 millióan telepítették a második negyedévben. A Google Play áruházban 200 százalékot nőttek a Zoom letöltési számai 200 millióra.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor a Szakma Sztár fesztiválon: "ha csinálsz valamit, csináld világszínvonalon, ez rám is vonatkozik"

Nehéz ugyan szerinte kisilabizálni, hogy mit hoz a jövőt, de a kormány segít abban az MKIK-val összefogásban, hogy megfelelő, korszerű, időt álló képzésben részesülhessenek a fiatalok egy veszélyes világban is - mondta a miniszterelnök egy fiatalok szakmaválasztását segítő fesztivál szónokaként.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×