eur:
393.57
usd:
368.17
bux:
66151.64
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Semmelweis Egyetem

Bárki lehet egy napra bűnügyi helyszínelő - itt lehet jelentkezni

A Semmelweis Egyetem korhatáros programot hirdet december 6-ra.

A bűnügyi sorozatok helyszínelőinek bőrébe bújhatnak, akik időben regisztrálnak a Semmelweis Egyetem ingyenes rendezvénysorozatának decemberi programjára - tudta meg az Infostart az intézménytől.

A negyedik Semmelweis Egészség Napon a többi között az Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet és az orvostanhallgatók számára fenntartott Anatómiai Múzeum is megnyitja kapuit a látogatók előtt.

Az egyetem Anatómiai Tömbjében megrendezett korhatárhoz kötött előadásokon és interaktív programokon túl, december 6-án az egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömbjében, valamint az Elméleti Orvostudományi Központban a családokat is várják a szervezők érdekes előadásokkal, workshopokkal, személyre szabott állapotfelméréssel és életvezetési tanácsadással. A gyerekek számára Mikulásváró játszóházzal és Teddy Maci Kórházzal készültek, sőt, a nap folyamán maga a Mikulás is ellátogat a helyszínre.

ITT lehet jelentkezni, a Semmelweis Egészség Napok fülre kattintva.

Időpont: 2019. december 6. 14:00 – 22:00
Helyszínek: Elméleti Orvostudományi Központ, Nagyvárad téri Elméleti Tömb, Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet, Igazságügyi és Biztosítás-orvostani Intézet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×