eur:
393.42
usd:
362.29
bux:
73306.55
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Csun Dzse Szu javítja Liu Shaolin Sándor korcsolyáját a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott edzésén a pekingi téli olimpián, a megnyitóünnepség előtti napon a Fővárosi Fedett Stadionban 2022. február 3-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Mesterhármas - Mindegyik magyar legény futamgyőztesként jutott tovább 1000 méteren

A pekingi olimpia rövidpályás gyorskorcsolya versenyeinek férfi 100 méteres számában Krueger John-Henry, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang egyaránt futamát magabiztosan nyerve jutott a negyeddöntőbe.

Krueger John-Henry a hatodik, Liu Shaolin Sándor a hetedik, Liu Shaoang pedig a nyolcadik futamban indult a pekingi téli olimpia rövidpályás gyorskorcsolya versenyeinek 1000 méteres számában.

Krueger John-Henry a japán Josinaga Kazuki, az orosz Gyenyisz Ajrapetjan és a török Furkan Akar ellen olimpiai ezüstérmesként vágott neki, végig vezetett és nyert, egy ütközés miatt viszont egy török korcsolyázó jutott tovább.

Liu Shaolin Sándor az olasz Pietro Sighel, a belga Stijn Desmet és az amerikai Ryan Pivirotto társaságában futott, egy újrarajtoltatás után viszont ugyanúgy az élre állt, úgy nyert - a mögötte kicsúszott két versenyzők is továbbmehettek.

  • Liu Shaolin Sándor (M4): Több időm volt melegíteni, próbáltam mosolyogni a kamerának. Jólesett, a végére elfáradtam, de ez benne volt. Néztem az öcsémet, jól nézett ki, levezette az egészet. Elsőnek jó volt, élveztem.

Liu Shaoang az ausztrál Brendan Corey, a lett Roberts Kruzbergs és az olasz Luca Spechenhauser ellenében jött, megszorongatták, de nyert ő is. Kevéssel a futam előtt érkezett csak Pekingbe, az átállás nála még nem történt meg.

  • Liu Shaoang (M4): Fáradt vagyok, álmos, megvolt a taktika, előre kellett állni, ennyi volt.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×