eur:
394.18
usd:
361.11
bux:
72028.77
2024. augusztus 11. vasárnap Tiborc, Zsuzsanna
Travis Scott amerikai rapper, énekes, dalszerző és producer a Billboard magazin zenei díjátadó ünnepségére érkezik a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arénában 2022. május 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Nina Prommer

Travis Scott amerikai rappert szabadon engedték Párizsban

Vádemelés nélkül szabadon engedte Travis Scott amerikai rappert a francia rendőrség, aki harminchat órán át volt rendőrségi őrizetben Párizsban egy erőszakos cselekményekkel kapcsolatosan indított eljárás keretében.

Az AFP hírügynökség megkeresésére a párizsi ügyészség megerősítette, hogy Travis Scottot kiengedték a rendőrségi őrizetből szombaton, és hogy az eljárást lezárták, mert a bűncselekmény nem bizonyítható.

Péntek hajnalban hívták a rendőröket a Georges V hotelhez, és őrizetbe vették Travis Scottot, mert bántalmazott egy biztonsági őrt. Ez utóbbi azért lépett közbe, hogy elválassza a rappert a testőrétől - közölte még pénteken a vádhatóság. Rendőrségi források szerint a rappert azzal vádolták, hogy megtámadta a szálloda éjszakai biztonsági szolgálatának vezetőjét és megsebesítette, amikor az megpróbált beavatkozni. A forrás szerint Travis Scott kezdetben visszautasította az alkoholtesztet, és nem akarta megerősíteni a személyazonosságát. A rappert, aki a testőrével folytatott vitáját követően a homlokán megsérült, a forrás szerint először kórházba szállították, mielőtt péntek reggel rendőrségi őrizetbe került, ahonnan szombat délután szabadult.

Közvetlen kapcsolatban állunk a párizsi hatóságokkal a helyzet gyors megoldása érdekében - közölte még pénteken Travis Scott egyik amerikai képviselője az AFP-nek küldött üzenetében az Egyesült Államokban.

Travis Scott csütörtök este posztolt egy videót az Instagramon, amelyen ő maga látható a Bercy stadionban, ahol az olimpiai játékok kosárlabda-versenyeit rendezik. Ugyanezen az oldalon, amelynek 57 millió követője van, ezután képeket posztolt magáról egy párizsi szórakozóhelyen rendezett buliból.

Címlapról ajánljuk
Gulyás Michelle: mentálisan úgy készültem, mint még soha

Gulyás Michelle: mentálisan úgy készültem, mint még soha

A lovaglás után lekerült róla a teher, aztán feldobta a hangulat, mégha a közönség nagy része nem is neki szurkolt, és taktikus futással lett aranyérmes - így összegezte párizsi olimpiai bajnoki címét Gulyás Michelle. A 23 éves öttusázó beszélt arról is, hogyan tudott erőt meríteni a nehézségekből is.

Közeleg a tanévkezdés: főzőcskézéssel, olvasással is felkészíthető a gyerek

Augusztus második felében már érdemes az iskolára hangolódni a gyerekekkel - mondta az InfoRádióban az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának címzetes egyetemi tanára. N. Kollár Katalin szerint a leendő elsősöknek tanácsos minél többet mesélni az iskoláról, hogy tudják, mi vár rájuk, a nagyobbak pedig olvassanak, és játékosan a matematikával is foglalkozhatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
El-Erian: A részvénypiaci zűrzavar és a Fed hiányossága

El-Erian: A részvénypiaci zűrzavar és a Fed hiányossága

Tekintsük át, mi történt két jegybankkal kapcsolatban a múlt héten. Mindkét központi bank nagy múltra tekint vissza, a saját országán messze túlmutató befolyással rendelkezik, és mindkettő kénytelen volt kényes döntéseket hozni, amelyek célja az infláció további csökkentése oly módon, hogy közben ne okozzanak túl nagy károkat a növekedés és a munkaerőpiac szempontjából. Végül az történt, hogy a két intézmény 24 órán belül két nagyon eltérő megközelítésre jutott.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 11. 14:17
×
×
×
×