eur:
390.29
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Hosszú Katinka: nem izgultam

Hosszú Katinka: nem izgultam

A háromszoros olimpiai bajnok úszó néhány nap pihenés után kedden már folytatja is az edzéseket.

Hosszú Katinka úgy érzi, más emberként és más úszóként érkezett a riói olimpiára, mint négy évvel ezelőtt Londonba, ez is kellett a sikereihez.

„Szerencsére nem jöttek elő a rossz érzések, nem kezdtem el félni, nem volt most vagy soha hangulatom. Rengeteg önbizalmam volt, hiszen a mezőnyből már mindenkit rengetegszer legyőztem. Nem izgultam a döntőn. Tudtam, hogyan kell leúszni a 400 vegyest, és akkor meg is lesz a győzelem” – mondta a háromszoros olimpiai bajnok a riói Magyar Házban.

Edző-férjével, Shane Tusuppal végig az első számra, a 400 vegyesre készültek, a többi számot is abból a munkából oldották meg. A 100 háton elért sikerét bónusznak nevezte.

Sokat jelentett számára, hogy családja is a lelátón drukkolt, még ha először babonából nem is volt abban biztos, hogy jó ötlet, ha ott lesznek Rióban.

„Hihetetlen volt látni, hogy ott ünnepelnek a lelátón, ezzel volt teljes az örömöm” – tette hozzá.

Hosszú Katinka kedden kezdi újra az edzéseket, és már készül a világkupa-szezonra. „Imádok úszni, ezért megyek le edzeni. A 2020-as olimpia reális cél, a 2024-es már kicsit messze van, de azon is szeretnék ott lenni” – emelte ki.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×