eur:
395.62
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Cseh László üzent a nála jobb időt úszó Kenderesi Tamásnak

Kenderesi Tamás edzője egy titkot is felfedett az előfutamok után, Cseh László pedig üzent valamit a fiatal pécsi úszónak.

Tari Imre, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt Sportiskolájának úszóedzője egy titkot is felfedett a 200 méteres pillangóúszás előfutamai után, amelyekből a legjobb idővel – Cseh Lászlót is megelőzve – Kenderesi Tamás, a tanítványa került a legjobb idővel az elődöntőbe.

„Azt mondtam Tamásnak, ne hagyja magát elaltatni Phelps által, mert ha bedől neki, akkor megnézheti magát. Tartsa szemmel, és csak akkor húzzon bele, amikor az amerikai is rákezd. Phelps viszont csak nem akart rákapcsolni, ezért elsőként Tamás határozta el magát a tartalékrakéták begyújtására. Ennél szebb olimpiai rajtra álmomban sem gondoltam volna. Megnyugtató, hogy így sem hajtotta ki magát, és ha éber tud maradni, senki sem akadályozhatja meg a döntőbe jutásban.” – nyilatkozta Tari Imre a BP2017 Média kérdéseire válaszolva.

Az ifjúsági olimpiai bajnok mestere annak örülne, hogy ha a második akadály vétele után Kenderesi a 3-as pályára kerülne a döntőben, mert onnan balra és jobbra tekintve is szemmel tarthatja a riválisok mozgását.

„Egy immár 19-szeres olimpiai bajnok megelőzése már önmagában is pályafutása egyik legértékesebb skalpját jelenti Tamásnak, de a „vadászat” még csak most kezdődött el. Tisztességes helytállást várok a folytatásban is a tanítványomtól, és szívből gratulálok neki a tovább jutásához.”

Ezeket a sorokat Kenderesi Tamás már aligha olvashatja az elődöntő előtt, arról viszont értesült, hogy - a sportszerűségét ismét bizonyító - Cseh László, a 200 pillangó első számú favoritja sikeres folytatást kívánt neki.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×