eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Rosztov-na-Donu, 2018. június 20.Az uruguayi Luis Suárez, miután berúgta csapata első gólját az Uruguay – Szaúd-Arábia mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság A csoportjának második fordulójában a rosztov-na-donui Rosztov Arénában Szpartak Stadionban 2018. június 20-án. (MTI/AP/Andrew Medichini)
Nyitókép: Andrew Medichini

Suárez százados továbblőtte Uruguayt és az oroszokat

Uruguay 1-0-ra nyert Szaúd-Arábia ellen, ezzel a házigazda Oroszországgal együtt bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó-világbajnokságon.

Juan Antonio Pizzi, a szaúdiak szövetségi kapitánya négy helyen változtatott a nyitómérkőzésen a házigazda oroszoktól ötgólos vereséget szenvedő együttesén, többek között a kapuban ezúttal Mohammed al-Ovajsz kapott bizalmat. Az al-Ahli hálóőre tett arról, hogy ne legyen teljesen eseménytelen az első félidő, ugyanis egy szögletnél olyan borzalmasan mozdult ki, hogy a századik válogatottságát ünneplő Luís Suáreznek könnyű dolga volt a befejezéssel.

A második játékrészre még tovább esett a színvonal, szinte valódi nagy helyzet nélkül hozták le a csapatok a második negyvenöt percet. A dél-amerikaiak sikere egy percig sem forgott veszélyben.

Az orosz és az uruguayi válogatott jövő hétfőn egymás ellen dönt a csoportelsőségről.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×