eur:
369.87
usd:
345.56
bux:
47869.61
2023. június 3. szombat Klotild
Rosztov-na-Donu, 2018. június 20.Az uruguayi Luis Suárez, miután berúgta csapata első gólját az Uruguay – Szaúd-Arábia mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság A csoportjának második fordulójában a rosztov-na-donui Rosztov Arénában Szpartak Stadionban 2018. június 20-án. (MTI/AP/Andrew Medichini)
Nyitókép: Andrew Medichini

Suárez százados továbblőtte Uruguayt és az oroszokat

Uruguay 1-0-ra nyert Szaúd-Arábia ellen, ezzel a házigazda Oroszországgal együtt bejutott a legjobb 16 közé a labdarúgó-világbajnokságon.

Juan Antonio Pizzi, a szaúdiak szövetségi kapitánya négy helyen változtatott a nyitómérkőzésen a házigazda oroszoktól ötgólos vereséget szenvedő együttesén, többek között a kapuban ezúttal Mohammed al-Ovajsz kapott bizalmat. Az al-Ahli hálóőre tett arról, hogy ne legyen teljesen eseménytelen az első félidő, ugyanis egy szögletnél olyan borzalmasan mozdult ki, hogy a századik válogatottságát ünneplő Luís Suáreznek könnyű dolga volt a befejezéssel.

A második játékrészre még tovább esett a színvonal, szinte valódi nagy helyzet nélkül hozták le a csapatok a második negyvenöt percet. A dél-amerikaiak sikere egy percig sem forgott veszélyben.

Az orosz és az uruguayi válogatott jövő hétfőn egymás ellen dönt a csoportelsőségről.

Címlapról ajánljuk
AKTUÁLIS
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×