eur:
394.42
usd:
356.26
bux:
0
2024. augusztus 19. hétfő Huba
Julian Álvarez, az Atlético Madrid játékosa. Forrás: Club Atlético de Madrid
Nyitókép: Forrás: Club Atlético de Madrid

Diego Simeone: tökéletesen illik az Atlético Madrid "DNS-ébe"Julian Álvarez - videó

A klubhoz most igazolt Julian Álvarez tökéletesen illik a futballcsapathoz - újságolta az Atlético Madrid vezetőedzője.

A fővárosi klub hétfőn jelentette be, hogy szerződtette a Manchester Citytől a világbajnok argentin támadót. A 24 esztendős Álvarezért brit médiaértesülések szerint a spanyolok 75 millió eurót fizettek az angoloknak, amely összeg további hússzal emelkedhet bizonyos feltételek teljesülése esetén. A játékos akár már a madridiak Villarreal elleni hétfői, idénynyitó bajnokiján szerepet kaphat.

"Julian egy olyan játékos, akit mindannyian nagyon vártunk és aki segít nekünk jobbá válni" - fogalmazott Simeone, aki szerint a támadó már a kerettel töltött négy napban alkalmazkodott a csapathoz. - "Nagyon lelkes, olyasvalaki, aki tudja, honnan jött és merre tart. A jellegzetességei passzolnak az Atlético DNS-ébe."

Az argentin válogatottal két éve világbajnokságot nyert Álvarez 2022-ben 14 millió fontért a River Plate-től igazolt a Manchester Cityhez, amelyet 103 mérkőzésen 36 góllal segített abban, hogy kétszer bajnok lett, illetve egy-egy alkalommal diadalmaskodott a Bajnokok Ligájában, a klubvilágbajnokságon, továbbá elhódította az európai Szuperkupát és az FA Kupát.

Az Atlético Madrid elsősorban az AC Milanhoz távozott Álvaro Moratát szeretné pótolni Álvarezzel.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: lélektani határhoz ért a lakbérek középértéke a fővárosban

Szakértő: lélektani határhoz ért a lakbérek középértéke a fővárosban

Az ingatlan.com adatai szerint az augusztusban meghirdetett fővárosi albérleteket átlagosan 250 ezer forintért kínálták. Az egyetemisták által egyik legkedveltebbnek számító 11. kerületben átlagosan 270 ezer forintot kértek el egy-egy kiadó lakásért, míg a vidéki egyetemi városok közül Miskolc és Kaposvár a legolcsóbb 110 ezer forinttal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.21. szerda, 18:00
Fekete Rajmund
történész, a Kommunizmuskutató Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×