eur:
395.55
usd:
369.09
bux:
70425.6
2024. június 24. hétfő Iván
Javier Zanetti is celebrating the Serie A Scudetto at the end of the Serie A TIM match between FC Internazionale and SS Lazio at Giuseppe Meazza Stadium in Milano, Italy, on May 19, 2024 (Photo by Mairo Cinquetti/NurPhoto via Getty Images).
Nyitókép: Mairo Cinquetti/NurPhoto via Getty Images

Újabb fontos lépés jöhet az argentin legenda életében

Az argentín akkor kaphatja meg a posztot, ha az Oaktree befektetőcsoport átveszi a klub irányítását.

Az Oaktree befektetőcsoport megkezdte az Inter részvényeinek 99.6 százalékának beszámítását, mivel a mostani többségi tulajdonos, a kínai Suning vállalat nem tudta időben visszafizetni az amerikai cégtől kölcsönkért 400 millió eurót, írja a sportal.blikk.hu a football-italia.net értesüléseire hivatkozva.

Az olasz sajtó úgy értesült, hogy az Oaktree vezetői nem kívánnak elnökként részt venni az Inter irányításában, ezért a mostani alelnök, a klublegenda Javier Zanetti kezébe adnák az irányítást, aki nem tervez nagy változtatásokat a mostani vezetőséget illetően.

Zanetti 1995-ben igazolt az Interhez, a milánói kék-feketékkel öt olasz bajnoki címet, négy Olasz Kupát és Olasz Szuperkupát, egy Bajnokok Ligáját, UEFA-kupát és Klub-világbajnokságot nyert.

Címlapról ajánljuk

Indulhat a számolgatás - Most napokon át fotelszurkoló a magyar labdarúgó-válogatott

Marco Rossi csapata nincs most könnyű, de lehetetlen helyzetben sem, a magáét megtette, 3 ponttal legalább az esélyt megteremtette magának azzal, hogy a nyolcaddöntőben folytassa a németországi labdarúgó-Európa-bajnokságon. És akkor most indul a matekóra.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×