eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A magyar játékosok ünneplik győzelmüket a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hetedik fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Szerbia mérkőzés végén a Puskás Arénában 2023. október 14-én. A magyar válogatott 2-1-re győzött. Elöl Szoboszlai Dominik.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Elhalasztotta az MLSZ a jegyvásárlási startot, mert nem bírta a rendszer

Lehalt az MLSZ jegyvásárlási felületén a vételi lehetőség a magyar labdarúgó-válogatott Eb-felkészülési mérkőzéseire, ezért döntött így a szövetség.

Már a jegyértékesítési start előtt lehalt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján a magyar válogatott Eb-felkészülési meccseire a vételi lehetőség - írja a HVG.hu.

A lehetőségnek péntek 10 órakor kellett volna nyitva állnia, de a technikai hiba miatt a startot délután 1-re halasztották.

A drukkerek a megújult Szurkolói Klub rendszerén keresztül válthatnak jegyet a „Meccsjegy” fülön át.

A portál egyik olvasója azonban még egy furcsaságot tapasztalt, miután bejelentkezni még be tudott, ahogy az MLSZ honlapját frissítgette, azt látta, hogy egy teljesen másik név jelent meg a saját neve helyett. "Belépek az oldalra mint regisztrált. Belépek egy aloldalra és azt látom, hogy: KARBANTARTÁS. Visszalépek a főoldalra, és nem az én regisztrált nevem van ott" - írta a panaszos.

Az MLSZ a Facebookon pontosan 10 órakor jelentette be, hogy a Szurkolói Klub szolgáltatójának jelzésére a bérletek értékesítésének kezdetét eltolták.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×