eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Letérdelt az MLSZ oldala a szurkolói regisztráció kezdetén

Pedig a bérletek értékesítése még el sem kezdődött.

Az előzetes bejelentés szerint a szurkolók kedden délelőtt 10 órától regisztrálhatnak az MLSZ megújult szurkolói klubjába. Vagyis regisztrálhatnának, ha nem omlott volna össze a szövetség oldala, vélhetően a túlterhelés miatt – szúrta ki a Hvg.hu.

Az oldal hosszú percek után sem töltött be, majd egy hibaüzenet jelent meg.

Frissítés: a cikk megjelenése után az MLSZ jelezte, bár a túlterhelés miatt a szurkolói klub oldala „belassult”, a regisztráció folyamatos, kedden 12 óráig már nyolcezren regisztráltak a szurkolói klubba.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt róla, az MLSZ február elején döntött szurkolói klubja megújításáról, annak érdekében, hogy jutalmazni tudja a szurkolók elkötelezettségét, a rendszeres meccsre járást. A stadionba lépéskor ugyanis hűségpontokat kap a szurkoló, amelyekkel a későbbi jegyek és bérletek vásárlásakor tud előnyt szerezni.

A regisztráció azért kedden indult, mert az MLSZ péntektől kezdi a bérletek árusítását, amelyek a két márciusi, budapesti felkészülési mérkőzésre és a három őszi Nemzetek Ligája-mérkőzésre szólnak – emlékeztet a lap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×