INFORÁDIÓ
2021. július 30. péntek
Judit, Xénia

hiba

2021.04.11. 11:04

Elhalasztoták a történelmi marsi repülést

Műszaki hiba miatt elhalasztották az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) Mars-helikopterének első, vasárnap estére - közép-európai idő szerint hétfő hajnalra - tervezett tesztrepülését, amely az első lett volna egy idegen bolygó felszínén.
2020.12.10. 12:19

Bemondta az unalmast a Messenger

Európa-szerte gond van a facebookos alkalmazással. Az üzenetek késve vagy egyáltalán nem érkeznek meg a címzettnek.
2020.11.16. 12:20

Veszélyes hibákra derült fény a Nyugati felújítása közben – képek

A 143 éves Nyugati pályaudvar tetőszerkezetének felújítása a világjárvány ellenére folyamatosan zajlik. Ahogyan a nagyon öreg építmények felújításnál jellemző, a kivitelezés részeként, a bontások során most is a felszínre kerültek olyan, azonnali beavatkozást igénylő rendellenességek, amelyek a közel ötven évvel ezelőtti utolsó felújítás óta rejtve voltak.
2020.07.13. 07:55

Leállt a határforgalom Lónyán

Az informatikai rendszer meghibásodása miatt áll a forgalom, ez a gyalogos- és a gépkocsiforgalmat egyaránt érinti. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását.
2020.06.28. 18:28

Kontár „restaurátorok”: tönkretenni két perc, helyrehozni húsz év

Tönkretett egy barokk festményt egy állítólagos restaurátor Spanyolországban. Néhány év alatt ez már a harmadik ismert eset, amikor egy pótolhatatlan műalkotás valószínűleg helyrehozhatatlan károkat szenved egy kontár keze alatt. Az InfoRádió Magyarország legtapasztaltabb restaurátorát kérdezte az ügyről, aki elmondta: a sajtó gyakran komikus mémként tálalja ezeket az ügyeket, holott egy hivatás lejáratásáról és az egyetemes kultúra egyik darabjának megsemmisítéséről van szó.
2020.05.18. 21:03

3-as metró: a felújított vonatok felénél találtak hibát

A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) a közösségi oldalán a 3-as metrókocsik újabb konstrukciós hibáira hívta fel a figyelmet. Dorner Lajos, a szervezet elnöke elmondta, a segédüzemi átalakító, amely az energiát szolgáltatja a fedélzeti berendezéseknek, rosszul lett rögzítve a szerelvények alján, a hibát – a korábbiakhoz hasonlóan – az orosz metrógyártónak kell javítania.
2020.05.13. 15:07

Egyelőre mégsem lehet határátlépési engedélyt kérni

Technikai hiba miatt nem működik az az elektronikus rendszer, amelyen keresztül be lehet nyújtani az államhatár átlépésével összefüggő méltányossági kérelmeket - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata.
2020.04.14. 14:58

Visszaállították a kereskedést a BÉT-en

A technikai hibák elhárítását követően kedden 14 óra 30 perctől visszaállította a tőzsdei kereskedést a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója az azonnali és a derivatív piacon - közölte honlapján a Budapesti Értéktőzsde.
2020.04.14. 10:33

Egy hiba miatt leállt a magyar tőzsde

Leállították kedden a tőzsdei kereskedést - a Származékos Szekció Határidős és Opciós Deviza Piac kivételével - a kereskedési rendszer meghibásodása miatt.
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018