eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 21. vasárnap Konrád
Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 20-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Újabb fontos dolgok derültek ki Milák Kristóffal kapcsolatban

A legutóbb tavaly áprilisban versenyző Milák Kristóf szerdán találkozott az edzőjével, Virth Balázzsal, akivel hónapok óta nem dolgozott már együtt.

Mint azt korábban az Infostart is megírta, a szárazföldi után az uszodai vizes edzéseket is újrakezdte Milák Kristóf a Budapesti Honvédban. A napokban az Index pedig – több, egymástól független forrásból – úgy értesült, hogy az olimpiai, többszörös világ- és Európa-bajnok úszó visszatért a válogatott sportolók centrumába, a Duna Arénába. Az értesüléseket Szabó Álmos, a paralimpiai úszóválogatott vezetőedzője – aki Milák Kristóf edzőinek dohai távolléte alatt a versenyző kérésére segítette az edzésmunkáját – is megerősítette minap a Nemzeti Sportnak-

Most újabb – fontos – fejlemény történt Milák Kristóf ügyében. A világklasszis úszó szerdán megbeszélést folytatott Virth Balázzsal, akinek az irányításával 2022-ben a saját világcsúcsát megjavítva szerzett aranyérmet 200 méteres pillangóúszásban a budapesti világbajnokságon. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a megbeszélés eredménye az lett, hogy

Virth marad Milák edzője, az ő irányításával készül az úszó

– feltételezhetően – a párizsi olimpiára. Az információk azért ilyen szegényesek, mert Milák továbbra sem akar nyilatkozni, sőt azt sem akarja, hogy egyáltalán írjon róla a sajtó, ezért most általános nyilatkozatstop van, noha többen próbálták meggyőzni arról a pillangókirályt, hogy éppen ő csillapíthatná az érdeklődést, ha mondana valamit – teszi hozzá a lap.

A Telex közben azt írja, hogy Milák Kristóf már egy külföldi edzőtábort is „bevállalt” a nyári párizsi olimpiára való felkészülés érdekében. A lap egyik forrása azt állítja, hogy Milák ott lesz a márciusi spanyolországi edzőtáborban, továbbá az áprilisi országos bajnokságon, és nagyon komolyan gondolja a visszatérést. Az, hogy a belgrádi Eb-n megmutatja-e magát június közepén, még talány – olvasható.

Annyi biztos, hogy Milák Kristóf olimpiai indulása nincs veszélyben, mert már 2023-ban teljesítette az induláshoz szükséges A szintet, előtte pedig éppen a budapesti vb-n úszott világcsúcsot (1:50,34) 200 pillangón – emlékeztet a hírportál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hatalmas támogatást kap Ukrajna, fontos megállapodást kötöttek az oroszok Kínával - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas támogatást kap Ukrajna, fontos megállapodást kötöttek az oroszok Kínával - Háborús híreink vasárnap

Szombat este az amerikai képviselőház széleskörű támogatással, a republikánus keményvonalasok ellenkezése ellenére elfogadott egy 95 milliárd dolláros törvénycsomagot, amely többek között Ukrajnának nyújt 60 milliárd dollár feletti támogatást, ma a támogatás felsőházi elfogadásának fontosságát hangsúlyozta az ukrán államfő. Eközben Oroszország újonnan kinevezett haditengerészeti főnöke, Alekszandr Mojszejev tengernagy részt vesz egy nagyszabású katonai konferencián a szövetséges Kínában, ahol egyetértési és együttműködési memorandumot írt alá a kínai haditengerészet parancsnokával. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×