eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A győztes Milák Kristóf a férfi 100 méteres pillangóúszás döntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 24-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szemtanúk állítják, már a Duna Arénában úszik Milák Kristóf

Azt is, hogy mozgása alapján nem úgy tűnik, hogy most kezdte újra az úszást, igaz lehet tehát az a korábbi információ, hogy már korábban elkezdte a medencés edzéseket egy meg nem nevezett uszodában.

Mint az Infostart korábban megírta, a szárazföldi után az uszodai vizes edzéseket is újrakezdte Milák Kristóf olimpiai, többszörös világ- és Európa-bajnok úszónk, az Indexnek most arról vannak konkrét forrásokból, több helyről megerősített információi, hogy már nem egy "ismeretlen" uszodában tempózik az úszóvilágsztár, hanem a válogatott sportolók centrumában, a Duna Arénában.

Többen különböző okokból név nélkül nyilatkoztak a portálnak, de mind sportági emberek, egy szemtanú pedig már azt is látta, amint Szabó Álmos, a paraúszó olimpiai bajnok Illés Fanni edzője és férje, Szabó Álmos mér neki időt a Duna partján.

Más szemtanúk azt erősítették meg, hogy Milák Kristóf

összeszedett mozgása arra utal, hogy "nem most kezdte" újra az úszást

a több hónapos szünet után, korábbi edzőhelyére viszont hátsó bejáraton keresztül ment be, gyakorlatilag álcázta is magát, kerülve a nyilvánosságot.

A cikkben még az is szerepel, hogy a Duna Arénát közönségszünetekben vagy ritkán használt idősávokban látogatja, de hogy már edz, azt már "mintegy ötvenen" láthatták is. A meg nem erősített információkból és Milák némaságából arra lehet következtetni, hogy a sportoló a nyilvánosság lehető legteljesebb kizárásával kíván edzeni.

Milák Kristóf a tavaly óta tartó úszószünetben két vb-t is kihagyott, január elején azonban a sportállamtitkárral fotózkodott, a sportvezető pedig konkrétan utalt Milák visszatérésére is, miközben a sportági vezetők csak találgattak erről.

A doppingellenőröknek a szünetben is mindig rendelkezésére állt.

Milák Kristófnak a párizsi olimpiáig mintegy fél éve van, hogy régi formáját visszanyerje.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×