eur:
389.73
usd:
362.69
bux:
68066.01
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay

Meghalt egy szurkoló, a kapus szólt a játékvezetőnek, hogy álljanak le

Egy szurkoló halála miatt félbeszakadt a Granada-Athletic Bilbao mérkőzés vasárnap a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.

A baszk csapat kapusa, Unai Simón a 15. percben odafutott a játékvezetőhöz, hogy felhívja a figyelmét a lelátón zajló drámai eseményre. A meccs ugyan öt percig még folytatódott, de aztán félbeszakították, mert az orvosok még mindig a drukker megmentéséért dolgoztak. A hazai közönség a rivális hálóőrének nevét skandálta a sportszerű cselekedete miatt.

A játékosok a 40. percig a pályán maradtak, utána az öltözőbe vonultak, végül a bíró lefújta meccset, miután nem sikerült megmenteni a szurkoló életét. A halál okát egyelőre nem közölték.

A meccsen 1-0-ra az Athletic Bilbao vezetett.

La Liga, 16. forduló:

  • Granada-Athletic Bilbao - félbeszakadt
  • Atlético Madrid-Almería 2-1 (2-0)
  • Cádiz-Osasuna 1-1 (1-0)

később:

FC Barcelona-Girona 21.00

hétfőn játsszák:

Rayo Vallecano-Celta Vigo 21.00

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×