eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Szoboszlai Dominik, Schäfer András és Szalai Ádám (b-j) a magyar csapat győzelmét ünnepli a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nagyon közel a visszatéréshez a magyar labdarúgó-válogatott sérült sztárja - Szoboszlai Dominik egy szóval kommentált

Schäfer András, a német Union Berlin magyar légiósa lemaradt csapata BL-szerepléséből, a válogatottnál viszont úgy látszik, már most nagyon várják.

Schäfer András, a német Union Berlin magyar válogatott középpályása egyre közelebb van a visszatéréshez. Ennek apropóján posztolt Instagram-oldalán - vette észre az Origo -, amihez Szoboszlai Dominik is hozzászólt, de csak ennyit írt: "Ahhhaaaaa".

A rajongóknak több sem kellett, a 24 éves, 22-szeres válogatott, visszatérésre készülő labdarúgó posztja alatt megtalálták a Liverpool erősségét, volt, aki szerelmet vallott neki, volt, aki Barcelonában invitálta, volt, aki csak egy lájkért esedezett.

Mutatjuk a posztot:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andras Schafer (@andras_schafer) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×