eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás elődöntője után a vizes világbajnokságon a Duna Arénában 2022. június 20-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Már a MOB is segítene Milák Kristófnak, de...

Ha szükséges, a Magyar Olimpiai Bizottság is segít abban, hogy a tokiói játékok egyik sztárja, a csaknem fél éve nem versenyző Milák Kristóf pályafutását támogassa - mondta az InfoRádiónak Bartha Csaba, a MOB operatív igazgatója. Arról is beszélt, hogy a sportolóknak és az edzőknek érdemes kihasználniuk a tudományok felfedezéseit.

Bartha Csaba, sok más mellett, arról is beszélt, hogy a MOB közvetlenül nem szólhat bele Milák Kristóf edzésmunkájába, de ez egy "szenzitív kérdés". Azt is hozzátette, hogy jelenleg Kristófnak csak köszönhet a magyar úszósport, a teljes magyar sport.

Azt az operatív igazgató azért egyértelműsítette, hogy a "mi ajtónk nyitva van, tehát, ha bármilyen módon tudunk Kristófnak segíteni, akkor ezt megtesszük".

Bízik abban, hogy a dolgok "jó irányba mozdulnak el és, ha Kristóf ebben segítséget kér, akkor a MOB ajtaja nyitva áll". Azt is elmondta, hogy jelenleg nem látnak elég mélyen bele az ügybe, azért egyértelmű véleményt nem tudnak megfogalmazni, viszont bármikor segítenek.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×