eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Damon Hill, korábbi világbajnok brit autóversenyző a Forma-1-es Magyar Nagydíj harmadik szabadedzésén a mogyoródi Hungaroringen 2014. július 26-án.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Miközben Massa a 2008-as F1-világbajnoki címért küzd, előtűnt Damon Hill

A brit világbajnok "Massa számát keresve" indulhat harcba az 1994-es elsőségért is, igen hasonló a helyzete a braziléhoz.

Bejárta a világsajtót a történet, amely szerint a brazil Felipe Massa szentül hisz abban, hogy sportjogi értelemben jár neki a 2008-as F1-világbajnoki cím, amely végül a Szingapúri Nagydíj botránya után végül Lewis Hamilton elsőségéhez; Massa rendkívül jó pozícióban haladt, amikor Nelson Piquet a falhoz csapta az autóját, mint utólag kiderült, szándékosan, ezzel pedig Fernando Alonsót hozta nyerő pozícióba. A brazil a gyors kiállás során bekövetkezett üzemanyagtöltős hiba után az utolsó helyre esett vissza.

A száguldó cirkusz korábbi mindenható ura, Bernie Ecclestone néhány hónappal ezelőtt beszélt nyíltan a dologról, ezután gondolta úgy Felipe Massa, hogy egy jogászfogatot állít szekérrúdja mellé.

A folyamatot élénk figyelemmel követi az 1996-ban csúcsra ért bajnok Damon Hill, aki hasonló okokból szeretné megkaparintani az 1994-es világbajnoki címet; ő a Daily Mailben egy cikket olvasva jutott arra az X-en (korábban: Twitter), hogy lehet esélye, ezért a nyilvánosság felé fordult: "megvan valakinek Massa száma?"

Hill sztorija a Motorsport visszaemlékezése szerint következő: a brit abban az évben kiélezett küzdelmet vívott Michael Schumacherrel, ám végül ütköztek, így lett a Benetton-pilóta a világbajnok. Hill egy közeli barátja keltett reményt a lap hasábjain nyilatkozva a pilótában.

Visszatérve Felipe Massára: a Ferrari támogatására is számít a harcban, onnan azonban nincs egyértelmű támogatottsága.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 19. 19:54
×
×
×
×