eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában játszott Brazília-Szerbia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Hivatalos: Neymar is Szaúd-Arábiába igazolt

Neymar a világ első futballistája, akinek az átigazolási díjai meghaladják a 350, sőt 380 millió eurót. Most „csak” körülbelül 80 milliót fizetett érte a szaúdi al-Hilal a PSG-nek. Így viszont több jutott a brazil szupersztár fizetésére…

Végre sikerült az al-Hilalnak a nagy dobás: bár korábban Lionel Messi, majd Kylian Mbappé is kikosarazta a rijádi klubot, Neymart le tudta igazolni.

Neymart 2013-ban 88 millió vette meg a Barcelona a Santostól, majd 222 millióért adta el a Paris Saint-Germainnek 2017-ben. Sérülései miatt párizsi korszaka nem volt sikeres, holott a világ legjobban kereső négy futballistája között volt az előző idényben is, Cristiano Ronaldóval, Lionel Messivel és Kylian Mbappéval együtt.

Mindazonáltal párizsi keresete „aprópénz” ahhoz képest, amennyi Szaúd-Arábiában vár rá: kétéves szerződése alatt, a fizetéséből, a prémiumokból és a reklámbevételekből akár 400 millió eurónak megfelelő összegre számíthat.

Pluszban (állítólag) kap egy nagy házat és egy magánrepülőgépet – ezeket feltehetően bérleményként –, s még félmillió euró további honoráriumot, minden egyes közösségi médiás posztért, amelyben promótálja Szaúd-Arábiát.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×