eur:
388.96
usd:
363.6
bux:
68179.86
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Máté Csaba, a Ferencváros labdarúgócsapatának másodedzője a svéd Djurgarden elleni másnapi labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőmérkőzés előtti edzésen az FTC népligeti edzőközpontjában 2020. augusztus 18-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Megnevezték a Ferencváros lehetséges új edzőjét, de "ez így nem igaz"

A Ferencváros ügyeiben jól értesült Üllői129 is közölte azt a Szerbiában felröppent hírt, hogy onnan érkezhet a klub új edzője. Megjegyzést is fűztek hozzá.

A szerbiai Sportklub információja szerint, a lap "jól informált forrásokra” hivatkozott, hosszú ideje tartanak a tárgyalások Dejan Sztankovics és a Ferencváros közt. Állítólag közel lenne a megegyezés.

Úgy tudják, hogy a „kézfogás szinte biztos”. A pénzügyi feltételekben megállapodtak, a „budapesti óriás” céljai tökéletesen illeszkednek Sztankovics filozófiájához.

Azt is hozzáteszik, hogy Máté Csaba négy meccses győzelmi sorozata elodázta egy tapasztalt, ismert edző kinevezését.

Az Üllői út 129, amely a Fradi kérdésében mindig meghatározó forrás azt fűzte hozzá: úgy tudjuk,

amit a cikk állít, az így nem igaz.

A Ferencváros vasárnap este hazai pályán 2-1-re kikapott a Puskás Akadémiától. Erről mi is beszámoltunk.

A Sportal emlékeztet arra, hogy Sztankovics 2022 októberében elvállalta az anyagi gondokkal küzdő Sampdoria irányítását, A 44 éves szerb szakember 32 meccséből mindössze négyet nyert meg a csapattal, amely sereghajtóként ki is esett a Serie B-be, Sztankovics pedig azóta is munkanélküli.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×