eur:
388.88
usd:
360.65
bux:
68074.56
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Az argentin Lionel Messi bemelegítésen a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés előtt a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Lionel Messi Miamiban

A tervek szerint nagyszabású esemény keretében mutatja be az Inter Miami.

Lionel Messi kedden megérkezett Miamiba, ahol vasárnap mutatják be a hétszeres aranylabdás labdarúgót.

Az argentin sztár feleségével és három gyermekével repült a floridai metropoliszba, ahol a tervek szerint nagyszabású esemény keretében mutatja be az Inter Miami.

A 36 éves világbajnok futballista június elején döntött úgy, hogy a Barcelona és a Paris Saint-Germain után az észak-amerikai profiligában (MLS) folytatja pályafutását.

A támadó 2004. október 16-án játszotta első hivatalos mérkőzését a Barca színeiben, amellyel négyszer nyert Bajnokok Ligáját, tízszer pedig spanyol bajnokságot, legeredményesebb idényében 55 tétmérkőzésen 53 gólt szerzett és 24 gólpasszt adott. Tavaly decemberben - a 2014-es vb-ezüst után - az argentin válogatottal is a csúcsra ért, ugyanis Katarban megnyerte a világbajnokságot.

Bár nevelőegyesülete mellett a mesés összeget kínáló szaúdi al-Hilal is csábította, a világsztár végül az Egyesült Államokat választotta.

Messi 2021 augusztusában hagyta el a Barcelonát - amelynek 2000 óta volt a tagja -, és igazolt Párizsba, ahol tavaly és idén is francia bajnokságot nyert.

Az Inter Miami 21 mérkőzés után a keleti főcsoport utolsó helyén áll az MLS-ben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Erre az adatra vártak a piacok egész héten - Mennyire korai az öröm a tőzsdéken?

Erre az adatra vártak a piacok egész héten - Mennyire korai az öröm a tőzsdéken?

Péntek délután megérkeztek a várt foglalkoztatottsági adatok az Egyesült Államokból. Az áprilisi számok alapján optimisták lehetnek a befektetők azzal kapcsolatban, hogy valóban a lehűlés jeleit mutatja az amerikai munkaerőpiac, a friss adatok azonban egyúttal felerősíthetik a recessziós félelmeket is. A közlés ezúttal is nagyobb elmozdulásokat hozott a dollár piacán és a tőzsdéken is, melynek következtében az EUR/USD árfolyama és az S&P 500 is is kritikus szintre ért. Éppen ezért megnéztük, hogy mit mutatnak jelenleg a grafikonok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×