eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Hanga Ádám, a Real Madrid játékosa a Makkabi Tel-Aviv ellen a férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának 17. fordulójában játszott mérkőzésen Madridban 2023. január 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Daniel González

Hanga Ádám elnézést kért a csütörtöki botrányos pillanatok miatt

A Real Madrid magyar válogatott játékosa szombaton sajnálatát fejezte ki a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének csütörtöki mérkőzésén történt tömegverekedésért.

A meccset 1 perc 40 másodperccel a rendes játékidő vége előtt a játékosok között kirobbant verekedés zárta le, az összetűzés után pedig több mint húsz játékost kizártak. Mivel a két együttesben nem maradt elegendő kosaras, a találkozót nem tudták folytatni. A végeredmény 95–80 lett a vendégek javára.

„Mindkét csapat megbánta a történeteket. A döntés megszületett, a büntetést elfogadjuk, célunk pedig, hogy tovább lépjünk és tovább küzdjünk azért, hogy a párharcot két győzelemmel visszahozzuk Madridba. És természetesen minden erőnkkel azon leszünk, hogy a kosárlabdáé legyen a főszerep a pályán és azon kívül is” – írta szombaton közösségi oldalán Hanga Ádám, aki a verekedés kirobbanásakor a cserepadon volt.

Az európai szövetség honlapjának beszámolója alapján mindkét csapat 50 ezer eurós pénzbüntetést kapott, összességében pedig négy játékos tiltottak el: Yabusele mellett csapattársának, Garbiel Decknek egy meccset kell kihagynia, míg a szerbektől Kevin Punter két, Mathias Lessort pedig egy találkozón nem léphet pályára.

A Partizan 2–0-ra vezet a párharcban, amely az egyik csapat harmadik sikeréig tart. A harmadik mérkőzést kedden játsszák Belgrádban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×