eur:
393.7
usd:
364.63
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A magyar csapat tagjai a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzés után a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Focibérlet 65 ezerért, de veszik, mint a cukrot

Egy nap alatt már húszezer bérlet gazdára talált a magyar labdarúgó-válogatott jövő évi hazai tétmérkőzéseire

Az MLSZ szóvivője, Sipos Jenő szerint az óriási érdeklődésből is látszik, hogy a szurkolók továbbra is a csapat mellett állnak.

A bérletértékesítés szerdán kezdődött. Aki egyben vásárolja meg belépőit a négy budapesti Európa-bajnoki selejtezőre, kedvezményes áron biztosíthatja helyét Marco Rossi csapatának tétmérkőzéseire. A Puskás Aréna legjobb helyeire szóló bérletek 65 ezer forintba kerülnek, de már 18 ezer forintért is válthatók bérletek a márciustól novemberig tartó mérkőzéssorozatra.

Ezen az oldalon szerdán 10 órától elérhető bérletek mellett személyre szóló, exkluzív, limitált számban gyártott kártyát is válthatnak az érdeklődők. A plasztikkártyák ára mindössze 3000 forint/bérlet, amely ingyenes házhozszállítást is tartalmaz. A fizikai kártyák vásárlói is kapnak online bérletet, ezek használatával lehetőség lesz további ügyintézésre is: ilyen például a névátírás, melyre a kártyák esetében már nem lesz lehetőség.

A Szurkolói Klub tagjai számára az egyedi mérkőzések belépőjegyeire biztosítja a szokásos kedvezményt az MLSZ.

Az Eb-selejtezőkön márciusban Bulgáriát, júniusban Litvániát, októberben Szerbiát, míg novemberben Montenegrót látja vendégül a magyar válogatott.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×