eur:
394.94
usd:
372.07
bux:
0
2024. április 17. szerda Rudolf
Dzsudzsák Balázs búcsúmérkőzése, a Magyarország - Görögország felkészülési labdarúgó-mérkőzés kezdete előtt a budapesti Puskás Arénában 2022. november 20-án. A játékos 109. alkalommal ölti magára a címeres mezt, amivel rekorderré lép elő.
Nyitókép: Dzsudzsák Balázs búcsúmérkőzése, a Magyarország - Görögország felkészülési labdarúgó-mérkőzés kezdete előtt a budapesti Puskás Arénában 2022. november 20-án. MTI/Mónus Márton

Magyar-görög - Rossi nagyot kavart az összeállításon

Marco Rossi szövetségi kapitány négy helyen változtatott kezdőcsapatán a 20.15-kor kezdődő, görögök elleni barátságos mérkőzésre a csütörtökön 2-2-es döntetlennel zárult luxemburgi találkozóhoz képest.

Az olasz szakvezető - ígéretének megfelelően - a kezdőbe nevezte a nemzeti együttestől a rekordot jelentő 109. fellépésével búcsúzó Dzsudzsák Balázst, aki Gazdag Dániel helyét veszi át. Elöl középcsatárként pedig Ádám Martin helyett ezúttal Sallai Roland kap lehetőséget, aki ezt megelőzően tavaly, az 1-1-re végződött angliai vb-selejtezőn játszott ebben a szerepkörben.

A védelemben Botka Endre került Lang Ádám helyére, míg a bal szélen Nagy Zsoltot Kerkez Milos váltotta.

A magyar-görög barátságos mérkőzés 20.15-kor az olasz Daniele Chiffi sípjelére kezdődik a Puskás Arénában, ahol Dzsudzsák nemcsak elbúcsúzik a nemzeti együttestől, hanem - Király Gábort megelőzve - 109. fellépésével egyedüli csúcstartóvá válik a válogatottságot illetően. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata:

Dibusz - Botka, Orbán, Szalai A. - Fiola, Nagy Á., Styles, Kerkez - Dzsudzsák, Szoboszlai - Sallai

Címlapról ajánljuk
Ijesztő méreteket ölt a szamárköhögéses esetek száma Csehországban

Ijesztő méreteket ölt a szamárköhögéses esetek száma Csehországban

Több mint 60 éve nem volt ennyi szamárköhögéses eset Csehországban, mint idén tavasszal. Az éve eleje óta még mindig terjedőben lévő betegség felkeltette az érdeklődést a védőoltás iránt, a cseh egészségügyi rendszer azonban nincs felkészülve ekkora keresletre. Az egészségügyi minisztérium azt ígéri, hogy a héten 100 ezer vakcinát szerez be külföldről, hogy megállítsa a betegség továbbterjedését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×