eur:
392.53
usd:
365.93
bux:
66780.28
2024. április 25. csütörtök Márk
Mick Schumacher, a Haas német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Szingapúri Nagydíjának otthont adó Marina Bay utcai pályán tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 29-én. A futamot október 2-án rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Vincent Thian

Súlyos döntést közölnek hamarosan Schumacherrel

Szinte biztos, hogy hétszeres világbajnok fiának nincs tovább helye a Forma–1-ben, a Haas szerdán jelenti be az utódját.

Sajtóértesülések szerint a Haas szerdán jelenti be Nico Hülkenberg szerződtetését, ami azt jelenti, hogy Mick Schumachernek távoznia kell a csapattól. A németet állítólag Brazíliában már tájékoztatták a döntésről – írja a vezess.hu.

A nagybátyja, Ralf Schumacher a Sky szakértőjeként hivatalosan csak annyit mondott, hogy “talán jobb is, ha elválnak útjaik”. Ralf Schumacher ismét kritizálta a Günther Steiner-féle csapatvezetést, szerinte Mick idén nem olyan elbánásban részesült, amilyet megérdemelt volna.

Mick Schumacher akár a Mercedes tesztpilótája is lehet. Toto Wolff csapatfőnök ezzel kapcsolatban annyit mondott, a maga részéről nem tudja, hogy állnak Schumacher és a Haas dolgai.

“De nem árulok el nagy titkot azzal, ha azt mondom, hogy a Schumacher család a Mercedeshez tartozik. Ha úgy adódik, biztosan beszélünk majd erről, de az elsődleges célnak a versenyzői ülésnek kell lennie, mert megérdemli” – mondta Wolff.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×