eur:
393.87
usd:
364.86
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Petar Nenadic, a Veszprém játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott Telekom Veszprém - Lomza Vive Kielce mérkőzés végén Kölnben, a Lanxess Arenában 2022. június 18-án. A Telekom Veszprém 37-35-re kikapott a lengyel Lomza Vive Kielcétől.
Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Nagy név távozik a Telekom Veszprémtől

Petar Nenadic a szezon végén elhagyja a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatát.

A klub honlapjának hétfői híradása szerint a szerb balátlövő jövő nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítják meg a felek.

Nenadic 2018 januárjában érkezett a Füchse Berlintől. A szurkolók 2019-ben, majd 2020-ban is őt választották az idény legjobb veszprémi játékosának. Az európai szövetségnél 2019-ben lett az év legjobbja, idén pedig tagja volt a Bajnokok Ligája álomcsapatának.

Eddig 198 mérkőzésen 754 gólt szerzett, egy bajnoki címet, három Magyar Kupát és három SEHA Ligát nyert veszprémi színekben.

Rajta kívül a jelenlegi csapatkapitány, a dán Rasmus Lauge Schmidt is távozik jövő nyáron, a francia Hugo Descat, a spanyol Agustín Casado, a svéd Lukas Sandell és a francia Ludovic Fabregas pedig érkezik.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×