eur:
392.12
usd:
366.57
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
A fehérvári Stopira (b) és a ferencvárosi Adama Traore (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Ferencvárosi TC mérkőzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. november 6-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Csodagólt kapott Dibusz Dénes Székesfehérváron

2-2-es döntetlenre végződött a MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC mérkőzés a magyar labdarúgó-bajnokságban.

A címvédő Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott a MOL Fehérvár vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának zárómérkőzésén.

Egy kihagyott helyzet, majd egy zúgó felsőléc jelezte a fehérváriak fölényét a meccs elején, mégis a Ferencváros szerezte meg a vezetést, Ryan Mmaee volt eredményes büntetőből. A félidő közepén Kovács Dániel bravúrjaira volt szükség ahhoz, hogy az FTC ne növelje az előnyét. Támadott a Fehérvár, ment előre az egyenlítésért, hátul azonban rendre kinyílt, így a zöld-fehéreknek több esélye is volt az újabb gólra, de minden helyzetüket elpuskázták.

Fordulást követően egyenlített a házigazda:

Lirim Kastrati ugrott ki egyedül és elgurította a labdát a kapus mellett.

Sebességet váltott a Ferencváros és Ryan Mmaee második találatával perceken belül ismét megszerezte a vezetést. A folytatásban fáradni látszottak a hazaiak, míg a vendégek sorra dolgozták ki a helyzeteket, ám egyikből sem tudtak betalálni, ami a hajrában megbosszulta magát, mert az utolsó előtti percben Dárdai Palkó a hálóba vágta a labdát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×