eur:
390.65
usd:
366.11
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Colorful water ball in swimming-pool
Nyitókép: joruba/Getty Images

November 19-én választ új elnököt a vízilabda szövetség

Összehívták a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) rendkívüli közgyűlését, melynek feladata lesz a szervezet új elnökének megválasztása.

Az MVLSZ pénteken a honlapján azt is közölte, hogy a 11 órai kezdéssel meghirdetett közgyűlés helyszíne a Duna Aréna Konferenciaterme lesz. Amennyiben a közgyűlés az eredeti időpontjától számított egy órán belül nem válik határozatképessé, úgy a megismételt rendkívüli közgyűlés időpontja november 25., és az már a megjelentek számától függetlenül határozatképes lesz.

Vári Attila, az MVLSZ elnöke október 14-én az M1 aktuális csatornán jelentette be, hogy egyéb feladataira tekintettel lemond tisztségéről. A játékosként kétszeres olimpiai bajnok sportvezető 2018 szeptemberében Kemény Dénest váltotta az MVLSZ elnöki posztján.

Címlapról ajánljuk
Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul
A szakértő válaszol

Iraki, szír, afgán menekülteket repítenek Afrikába a britek – a történelemben példátlan akció indul

A brit belügyminisztérium hétfőn többek szerint a vártnál hetekkel korábban elkezdte azoknak a menedékkérőknek az őrizetbe vételét, akiket Ruandába szándékozik kitelepíteni. Az InfoRádió Gálik Zoltántól, a Corvinus Egyetem docensétől tudakolt részleteket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×