eur:
389.69
usd:
361.98
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Mateo Kovacic, a Chelsea játékosa, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az E csoport ötödik fordulójában játszott Salzburg-Chelsea mérkőzésen Salzburgban 2022. október 25-én.
Nyitókép: Mateo Kovacic, a Chelsea játékosa, miután gólt szerzett a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Salzburg-Chelsea mérkőzésen 2022. október 25-én. MTI/EPA/Christian Bruna

A Chelsea továbbjutott a BL-ben

Két mérkőzést játszottak késő délután a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Chelsea győzöt Salzburgban és továbbjutott. Nyert a Sevilla is, s ezzel életben tartotta reményeit.

SALZBURG–CHELSEA 0-0: Amelyik csapat nyer, biztosan továbbjut a nyolcaddöntőbe.

SEVILLA–KÖBENHAVN 0-0: Egyik csapatnak sincs túl sok esélye a továbbjutásra, ha döntetlenre végződik a mérkőzés, a Dortmund, a Manchester Cityvel együtt, az esti mérkőzés eredményétől függetlenül megy a nyolcaddöntőbe.

SALZBURG–CHELSEA 0-0: Nagyon óvatosan játszik egyelőre mindkét csapat.

SALZBURG–CHELSEA 0-1: Mateo Kovacic, aki egyébként Ausztriában, Linzben született, 13 éves koráig az országban élt, megszerezte a vezetést. A tizenhatos vonaláról kiválóan helyezett lövést küldött a kapuba.

SEVILLA–KÖBENHAVN 0-0: Meglepetésre eddig a dánok támadásai veszélyesebbek. Dmitrovics látványosan védte Halalrsson kísérletét.

SALZBURG–CHELSEA 0-1: Az első szűk félórában 76 százalékban birtokolta a labdát a Chelsea.

SEVILLA–KÖBENHAVN 0-0: Daramy is kihagyott egy helyzetet, jobb a Köbenhavn.

SALZBURG–CHELSEA 0-1: Aubameyang ziccert rontott, Havertztől nagyon jó labdát kapott.

SALZBURG–CHELSEA 1-1: Adamu góljával újraéledtek a salzburgi remények. A középcsatár tökéletesen használta ki a Kékek belső védőinek hibáját.

SALZBURG–CHELSEA 1-2: A 63. percben havertz akkora gólt rúgott, hogy – ahogyan mondani szokták – három kapus sem védte volna ki. Vagy, hogy emlegessünk egy másik idepasszoló futballszlenget: kipókhálózta a jobb felső sarkot. Röviden: gyönyörű gól volt.

SEVILLA–KÖBENHAVN 1-0: En-Nesziry vezetést szerzett a spanyoloknak.

SEVILLA–KÖBENHAVN 2-0: Alighanem eldőlt a mérkőzés, Isco szerezte a második gólt.

SEVILLA–KÖBENHAVN 3-0: Montiel is szerzett egy gólt, a vége nagyon sima lett. Győzelmével megmaradt a Sevilla matematikai esélye a továbbjutásra.

SALZBURG–CHELSEA 1-2: Az angolok nyertek, s továbbjutottak, a Dinamo Zagreb–Milan és a hatodik forduló mérkőzéseinek eredményeitől függetlenül.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×