eur:
394.34
usd:
369.64
bux:
65189.79
2024. április 19. péntek Emma
A szerb Novak Djokovic az ausztrál Nick Kyrgios ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében 2022. július 10-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Djokovic is legnagyobb riválisaival szeretne majd búcsúzni a tenisztől

Roger Federerhez hasonlóan Novak Djokovic is legnagyobb riválisainak társaságában szeretné majd befejezni a sportkarrierjét.

"Azt kívánom magamnak, hogy a családom és a barátaim mellett a legnagyobb ellenfeleim is legyenek ott, amikor elköszönök az élsporttól. A Laver Kupán megható volt Rogert látni a szeretteivel, és én is elgondolkodtam azon, hogy miként akarok majd elbúcsúzni" - jelentette ki a szerbek 21-szeres Grand Slam-bajnoka.

A jelenleg Tel-Avivban versenyző, 35 éves Djokovic ugyanakkor sietett hozzátenni, hogy egyelőre esze ágában sincs visszavonulni.

"Rafa Nadalt tekintem a legnagyobb vetélytársamnak, 59-szer játszottam már ellene, ami példátlan a sportágunk történelmében. És még mindig nincs vége, remélem, még lesz esélyünk néhányszor megmérkőzni" - fejtette ki a belgrádi klasszis, aki 30-szor legyőzte már a 22 GS-trófeával rekorder Nadalt.

A 41 éves Federer a múlt heti, londoni Laver Kupán köszönt el a profi tenisztől, a 13-8-as vereséget szenvedő európai csapatban ott voltak mellette legnagyobb ellenfelei közül Djokovic, Nadal és Andy Murray is.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Lezuhant egy stratégiai bombázó Oroszországban, ismét ukrán támadás volt Belgorod ellen – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Lezuhant egy stratégiai bombázó Oroszországban, ismét ukrán támadás volt Belgorod ellen – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Egy Tu-22M3 stratégiai bombázó repülőgép lezuhant Oroszország Sztavropoli területén. A négy pilóta katapultált, egyikőjüket még keresik. Az orosz védelmi minisztérium szerint a balesetet technikai probléma okozta. Vjacseszlav Gladkov belgorodi kormányzó szerint 25 légieszközt semmisítettek meg az Ukrajnával határos régió fölött péntekre virradóra. Néhány épületben kár keletkezett.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×