eur:
395.21
usd:
370.95
bux:
65130.91
2024. április 19. péntek Emma

Nem bírt egymással a Debrecen és a Kecskemét

Az újonc Kecskemét 1-1-es döntetlent játszott a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga egyetlen szombati mérkőzésén.

Ezzel mindkét együttes nyeretlen és veretlen is maradt, az első fordulóban ugyanis szintén mindketten "ikszeltek".

Nem túl magas színvonalú, kevés helyzetet hozó első félidőt láthatott a Nagyerdei Stadion közönsége, amely annak azért örülhetett, hogy a hazai együttes egyértelműen fölényben futballozott. A vendégek a védekezésre helyeztek jóval nagyobb hangsúlyt, és a szünetig a Debrecennek nem is sikerült áttörnie a kecskeméti hátsó alakzatot.

Fordulás után nem változott sokat a játék képe, de a házigazda egyre nagyobb nyomást helyezett az ellenfélre, és ez a félidő derekán góllá érett. Ennek ellenére maradt még izgalom a hajrára, amelynek első perceiben - szinte a semmiből - egyenlített a Kecskemét, miután a néhány perccel korábban csereként beállt Szabó Levente tizenegyesből nem hibázott.

Ezután felpörgött a mérkőzés, az iram és a feszültség is nőtt, de a hazaiaknak már nem sikerült újabb gólt szerezniük, így pontosztozkodással zárult a meccs, amelynek végén kisebb dulakodás is kitört a két együttes játékosai között.

Debreceni VSC-Kecskeméti TE 1-1 (0-0)

Debrecen, 4724 néző, v: Káprály

Gólszerző: Bárány (67.), illetve Szabó L. (79., 11-esből)

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×