eur:
389.44
usd:
362.83
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
A magyar válogatott tagja, Ádám Martin a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 13-án. A játékosok megtekintették a pályát a Nemzetek Ligája 4. fordulójának másnap esti, Anglia-Magyarország labdarúgó-mérkőzése előtt.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiderült, hova igazol Ádám Martin

A válogatott csatárnak lesz magyar csapattársa új csapatában.

Ádám Martin a dél-koreai éllovashoz, az Ulszan Hyundai együtteséhez igazol.

A dél-koreai klub már régóta figyelte a támadót, aki 31 góllal lett magyar gólkirály a legutóbbi szezonban. Az Ulszan a Pakssal és a válogatott játékossal is meg tudott egyezni, így aláírták a szerződést.

„Négy kiemelt szempontunk volt Ádám Martin átigazolásánál. Az első, hogy a magyarnál mindenképpen erősebb bajnokságban próbálhassa ki magát. A második, hogy egy olyan csapathoz kerüljön, amely saját bajnokságában domináns, azaz sokszor kerül az ellenfél kapuja elé. A harmadik, hogy megfelelő mennyiségű játéklehetőséghez jusson. A negyedik szempont a pénz volt, hiszen egy huszonnyolc éves játékosnál erről sem szabad elfeledkezni. A felsorolt szempontok itt mind teljesültek” – mondta Papp Gábor, Ádám Martin menedzsere a Nemzeti Sportnak az átigazolásról.

„Nagyon sokat köszönhetek Paksnak, a legjobb döntés volt karrierem során, hogy két éve ide igazoltam. Egy ilyen tavalyi szezon után azonban jött egy olyan szakmai lehetőség, amivel ilyenkor élni kell. Kiváló bajnokság jó csapatánál próbálhatok tovább fejlődni, de mindig meleg szívvel fogok visszagondolni Paksra. Mindent hálásan köszönök a klub valamennyi munkatársának és a szurkolóknak egyaránt" - fogalmazott Ádám Martin.

A dél-koreai együttesben szerepel Koszta Márk is.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Orbán Viktor: "Ha béke lenne, a magyar gazdaság növekedése kétszeres is lehetne"

Orbán Viktor: "Ha béke lenne, a magyar gazdaság növekedése kétszeres is lehetne"

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország!" c. műsorában adott élő interjút, a kormányfő arról beszélt, ha béke lenne, akkor a magyar gazdaság növekedése kétszeres is lehetne.  A német gazdaságot hazavágta a háború, és Magyarországnak nagyon fontos, hogy hozzáférjünk a nyugati piacokhoz. Ha ők döcögnek, akkor ez ránk is hat. Ha 2025-ben is háborúval kell számolni, akkor meg kell emelni a háborús kiadásokat is. Az EU-tagságról leszögezte,  hogy bent jobb, mint kívül.  Azt is kijelentette, hogy a kormány szerint fontos, hogy a magyar emberek ugyanolyan áron jussanak hozzá az üzemenyaghoz, ahogyan a szomszédaink.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×