eur:
392.8
usd:
366.22
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Karim Benzema, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája D csoportjának negyedik fordulójában játszott Real Madrid - Sahtar Donyeck mérkőzésen Madridban 2021. november 3-án.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin

Kirabolták Karim Benzemát a Real Madrid meccse alatt

Csőstül jön a baj: a francia csatár madridi karrierje alatt először hibázott büntetőt és sérülés miatt le is kellett cserélni.

Ismeretlen tettesek vasárnap betörtek a Real Madrid francia válogatott futballistája, Karim Benzema házába, miközben ő csapatával bajnoki mérkőzést játszott.

A fővárosi klub történetének harmadik legeredményesebb játékosa nem először járt így, 2019-ben a Barcelona elleni El clásicó közben törtek be hozzá. A rendőrség nem hozta nyilvánosságra, hogy mit vittek el az otthonából.

A 34 éves csatár a pályán is balszerencsés volt, az Elche elleni összecsapás 33. percében büntetőt rontott – madridi karrierje alatt először –, majd sérülés miatt le kellett cserélni.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×